Schermafbeelding 2021-04-29 om 14.29.38.

Ristorante

Voor in het restaurant of op het terras bij de ingang hebben wij de gelegenheid om te komen genieten van een borrelplank of onze nieuwe menukaart. In de sere serveren wij verrassingsmenu's.

LAAT U VERRASSEN

Fai Qualcosa

Op vrijdag en zaterdag bieden wij ook het verrassende, exclusieve “Fai Qualcosa” menu aan. Wij leggen u in de watten met een luxe vijf-gangen dat is ontwikkeld door onze chef. Verrassingsmenu Fai Qualcosa kan uitsluitend gereserveerd worden per tafel, zodat wij u op de beste manier kunnen bedienen.

EXCLUSIEF DINEREN

Una Sera Particolare

Op de vrijdag- en zaterdagavond kunt u komen genieten in onze sere of rode kamer van “Una Sera Particolare”. Dit nieuwe concept is een uitgebreid Italiaans verrassingsmenu dat bij iedereen in de smaak zal vallen. U kunt dus niet á la carte bestellen, u wordt namelijk heerlijk verrast.​

U wordt verwend met verschillende Italiaanse antipasti en voorgerechten. Voor het hoofdgerecht heeft u keuze uit pizza, pasta, vis of vlees. Onze chef kiest de meest verse ingrediënten om u te verrassen met een speciaal gerecht dat u niet zo snel op de menukaart zult vinden. Uiteraard wordt er daarna afgesloten met een origineel en huisgemaakt Italiaans dessert. 

SLUIT HET WEEKEND GOED AF

Delizio Dello Chef

Op zondag avond serveren wij het “Delizio Dello Chef” menu. Laat je verrassen door drie gangen anti pasti. Dit menu bestaat uit warme en koude gerechtjes die zijn bereid door onze chef. 

Schermafbeelding%202021-04-29%20om%2014.

Laat u verrassen door onze chef

Goed om te weten

Doordeweeks is ons restaurant gesloten en woensdag t/m zondag zijn wij geopend voor bezorging tussen 17:00 uur en 20:00 uur. Wel kunt u deze dagen komen genieten voorin ons restaurant voor pizza, pasta, Italiaanse borrelplanken en meer.  Met mooi weer hebben wij eventueel plek op ons terras voor het restaurant.

Allergieën worden rekening mee gehouden, meld dit echter wel altijd bij onze bediening. Reserveren kan uitsluitend telefonisch: 0318 512 140. Houd er rekening mee dat wij alleen nog afrekenen per tafel, niet meer per persoon. Bedankt voor uw begrip.

Wij verwelkomen u graag om écht authentiek Italiaans te komen genieten in ons restaurant of op ons terras. Tot snel! Groetjes Team Da Gigi.