top of page
Schermafbeelding 2021-04-29 om 14.29.38.

Ristorante

In het rode gedeelte van ons restaurant hebben wij de gelegenheid om te komen genieten van onze nieuwe menukaart. In de serre serveren wij ons 'Italian Dining' verrassingsmenu.

LAAT U VERRASSEN

Italian Dining (Cena Italiana)

In het weekend (buiten onze reguliere menukaart om) serveren wij het Cena Italiana menu. Wij leggen u in de watten met een exclusief vijf-gangen diner dat is ontwikkeld door onze Italiaanse chef. De keuken werkt met de

meest verse ingrediënten om een avond te verrassen.

We zullen beginnen met een amuse, gevolgd door een antipasto, daarna serveren wij een kleine portie bijzondere pasta. Als hoofdgerecht kunt u kiezen tussen vis of vlees. Uiteraard wordt er daarna afgesloten met een huisgemaakt Italiaans dessert.

 

Kom een avond genieten in Italiaanse sferen. Wij hopen u snel te zien!

Verrassingsmenu “Italian Dining” kan uitsluitend gereserveerd worden per tafel, zodat wij u op de beste manier kunnen bedienen. Om het menu zo bijzonder te houden, serveren wij elke week nieuwe gerechten!

€55,- p.p.

Schermafbeelding%202021-04-29%20om%2014.

Laat u verrassen door onze chef

Goed om te weten

Allergieën worden rekening mee gehouden, meld dit echter wel altijd bij onze bediening. Reserveren kan uitsluitend telefonisch: 0318 512 140. Houd er rekening mee dat wij alleen nog afrekenen per tafel, niet meer per persoon. Bedankt voor uw begrip.

Wij verwelkomen u graag om écht authentiek Italiaans te komen genieten in ons restaurant of op ons terras. Tot snel! Groetjes Team Da Gigi.

bottom of page