top of page

Catering

Laat Da Gigi uw diner verzorgen op locatie, in Italiaanse sferen.

Wilt u uw gasten verrassen met een heerlijk Italiaans buffet tijdens uw verjaardag, bruiloft of andere festiviteit? Dat kan met de Italiaanse catering van Da Gigi. Wij verzorgen de catering in Veenendaal en daarbuiten. Geniet van een Italiaans buffet met heerlijke Antipasti, bruschetta, verse pasta's en onze overige Italiaanse vis- en vleesspecialiteiten, geserveerd met wijn uit Italië.

De échte Italiaanse catering

Met onze Italiaanse catering kiest u voor kwaliteit. U geniet, terwijl wij de gerechten voor u en uw gasten klaarzetten. Bij ons is alles bespreekbaar; een diner bij u thuis voor een klein gezelschap tot een groot feest met een uitgebreid Italiaans buffet, inclusief bediening. Met uw wensen en onze ideeën en ervaring komen wij altijd tot een compleet verzorgd voorstel voor uw persoonlijke catering. Bekijk onze Italiaanse gerechten voor de catering, zodat u alvast een impressie krijgt van de mogelijkheden.

Catering.jpg
Schermafbeelding 2021-04-29 om 14.32.36.png
Bedrijfscatering

Staat er een feestelijke en/of zakelijke bijeenkomst op de agenda waar catering nodig is? Wij nemen graag de Italiaanse catering op ons. Wij verzorgen Italiaanse diners, hapjes, complete buffetten en meer. Ook bediening is mogelijk. Wilt u graag meer weten over onze Italiaanse catering? Neem contact met ons op. Wij maken graag een voorstel, passend bij uw wensen.

bottom of page