Catering

Heerlijke Italiaanse catering in Veenendaal

Wilt u uw gasten verrassen met een heerlijk Italiaans buffet tijdens uw verjaardag, bruiloft of andere festiviteit? Dat kan met de Italiaanse catering van Da Gigi. Wij verzorgen de catering in Veenendaal en daarbuiten. Geniet van een Italiaans buffet met heerlijke Antipasti, bruschetta, verse pasta's en onze overige Italiaanse vis- en vleesspecialiteiten, geserveerd met wijn uit Italië.

Italiaanse catering in Veenendaal zoals het hoort

Met onze Italiaanse catering kiest u voor kwaliteit. U geniet, terwijl wij de gerechten voor u en uw gasten klaarzetten. Bij ons is alles bespreekbaar; een diner bij u thuis voor een klein gezelschap tot een groot feest met een uitgebreid Italiaans buffet, inclusief bediening. Met uw wensen en onze ideeën en ervaring komen wij altijd tot een compleet verzorgd voorstel voor uw persoonlijke catering. Bekijk onze Italiaanse gerechten voor de catering, zodat u alvast een impressie krijgt van de mogelijkheden.

Bedrijfscatering

Staat er een feestelijke en/of zakelijke bijeenkomst op de agenda waar catering nodig is? Wij nemen graag de Italiaanse catering op ons. Wij verzorgen Italiaanse lunches, diners, hapjes, complete buffetten en meer. Ook bediening is mogelijk. Wilt u graag meer weten over onze Italiaanse catering? Neem contact met ons op. Wij maken graag een voorstel, passend bij uw wensen.

FOOD FOR SOULBUSINESS

Wilt u uw zakelijke partners en/of personeel trakteren op een exclusieve authentieke Italiaanse businesslunch? Wij verzorgen graag uw 'Food for Soulbusiness'; een inspirerende businesslunch voor ondernemers en leiders met passie, gedrevenheid, lef en liefde.

Geniet samen met uw zakelijke partners van een heerlijke authentieke Italiaanse lunch in ons restaurant of bij u op locatie. Creëer op een ongedwongen, plezierige manier meer diepgang in uw zakelijke contacten, geef uw business een boost en laat u inspireren door een energieke, motiverende pitch van Linda Lex. Als Businesscoach en inspirator deelt zij graag haar passie,  gedrevenheid, lef en liefde voor het ondernemerschap en Soulbusiness.

Neem contact op via info@lindalex.nl om de mogelijkheden voor een inspirerende businesslunch te bespreken.