Reviews

Als u genoten heeft van uw bezoek aan ons restaurant of van uw Italiaanse catering, dan zouden we het erg op prijs stellen u uw ervaring met ons wilt delen. U kunt hier uw review achterlaten.

★★★★★
5 5 1
Al jaren zijn wij regelmatig te gast bij Da Gigi. Of je nu zin hebt in pasta, pizza, vis, vlees of vega, alles wordt vers bereid met superkwaliteit producten en dat proef je! Of we nu met z’n tweeen, een grote groep vrienden, gezinnen met kinderen of zakelijke relaties komen, het is altijd een culinair feestje! Ook de catering is altijd geweldig voor elke gelegenheid. Van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig jubileum! Tot volgende week!

★★★★★
5 5 1
8 jaar geleden voor het laatst geweest maar... het personeel onvermindert vriendelijk en de pizza HEERLIJK ! (nu niet zo lang meer wachten).

★★★★★
5 5 1
Ivm een feestje thuis, hadden we catering besteld bij Da Gigi voor 50 personen. Dit overtrof onze stoutste verwachtingen, helemaal TOP! Heerlijke authentieke gerechten rijkelijk voorzien van allerlei heerlijkheden. Ook afspraken qua tijdstippen en het doornemen, geven en meedenken van tips & tops, kun je prima overlaten aan Andreas en Linda. Absoluut een aanrader als u thuis iets te vieren heeft. Wij en onze gasten hebben erg genoten.

★★★★★
5 5 1
Gezellige stijlvolle zaak, met een warm ontvangst. In een gemoedelijke sfeer heerlijk genieten van alle heerlijke gerechten. We hebben genoten!!!

★★★★★
5 5 1
Heerlijk gegeten van de lamskoteletjes en het fantastische voorgerecht.

★★★★☆
4 5 1
De smaak is voortreffelijk. Jammer dat er voorrang wordt gegeven aan afhaalbestellingen. Met drie kleine kinderen die graag ‘uiteten’ erg leuk vinden is dat niet succesvol…

★★★★★
5 5 1
We komen hier graag eens in paar weken eten. Elke keer zijn we blij verrast door de vriendelijkheid van het personeel. Wat wij ook bestellen het smaakt altijd goed voor een schappelijke prijs.

★★★★☆
4 5 1
Jaren niet geweest. En gisteren weer. De kwaliteit en de sfeer is onverminderd geweldig. Echt een aanrader. Ook voor prijs/kwaliteitsverhouding

★★★★★
5 5 1
Catering voor familiefeestje was prima verzorgd. Penne, lasagne en twee soorten salade. Iedereen heeft gesmuld!

★★★★☆
4 5 1
Heerlijk pizza’s gegeten. De gefrituurde pizza was ook erg lekker! Misschien op de menukaart zetten?

★★★★★
5 5 1
Heerlijke authentieke gerechten! We halen regelmatig pizza's en pasta af maar je kan er uiteraard ook heerlijk eten in het restaurant zelf.

Review achter laten

Naam
Email
Rating
Review