Reviews

Als u genoten heeft van uw bezoek aan ons restaurant of van uw Italiaanse catering, dan zouden we het erg op prijs stellen u uw ervaring met ons wilt delen. U kunt hier uw review achterlaten.

★★★★★
5 5 1
Je kunt hier echt heerlijk eten en dat Hofman menu is een aanrader. Groetjes J en J.

★★★☆☆
3 5 1
Heerlijke pizza. Teleurgesteld omdat ik vroeg om ui ipv champignon, en daar 1 euro voor in rekening werd gebracht.

★★★★★
5 5 1
Wat een verademing. Voor dezelfde prijs van New York Pizza een excellente pizza genoten. Op houtvuur en met verse ingrediënten. Een uitdrukkelijke aanrader.

★★★★★
5 5 1
Vanavond weer lekker ouderwets lekkere pizza gegeten en na gerecht mmmmmmmm speciaal naar toe gereden van uit de Betuwe top aanrader

★★★★★
5 5 1
Da Gigi Veenendaal bestaat dit jaar 40 jaar. Daar moet aandacht aan worden besteed. Waarom?? Ze bestaan niet voor niks 40 jaar!! De kwaliteit, de vriendelijkheid, de inzet om het iedereen naar de zin te maken, gewoonten van klanten kennen en daar op in springen...kortom, een top bedrijf met alleen maar positieve belevingen. De gezelligheid beleef je al bij het entre waar de pizza man de oven van jetje geeft. De geur, Italiaans muziek, de vriendelijke ontvangst, maakt dat je je direct thuis voelt. 2 zaken die ONS steeds weer in de verleiding brengen voor een bezoek aan Da Gigi zijn: De Vissoep......is overweldigend heerlijk met veel vis en heerlijk bouillon (specialiteit Andreas), Betty vindt de brochette die Andreas speciaal voor haar maakt op en top lekker. Altijd heeft Andreas en Linda (ook andere medewerkers), tijd om even een praatje te maken. Deze jubileum van 40 jaar Da Gigi Pizzeria is welverdiend en wij hopen hier nog lang te komen. Groetjes aan iedereen, Betty en Rene den Braber

★★★★★
5 5 1
Al jaren zijn wij regelmatig te gast bij Da Gigi. Of je nu zin hebt in pasta, pizza, vis, vlees of vega, alles wordt vers bereid met superkwaliteit producten en dat proef je! Of we nu met z’n tweeen, een grote groep vrienden, gezinnen met kinderen of zakelijke relaties komen, het is altijd een culinair feestje! Ook de catering is altijd geweldig voor elke gelegenheid. Van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig jubileum! Tot volgende week!

★★★★★
5 5 1
8 jaar geleden voor het laatst geweest maar... het personeel onvermindert vriendelijk en de pizza HEERLIJK ! (nu niet zo lang meer wachten).

★★★★★
5 5 1
Ivm een feestje thuis, hadden we catering besteld bij Da Gigi voor 50 personen. Dit overtrof onze stoutste verwachtingen, helemaal TOP! Heerlijke authentieke gerechten rijkelijk voorzien van allerlei heerlijkheden. Ook afspraken qua tijdstippen en het doornemen, geven en meedenken van tips & tops, kun je prima overlaten aan Andreas en Linda. Absoluut een aanrader als u thuis iets te vieren heeft. Wij en onze gasten hebben erg genoten.

★★★★★
5 5 1
Gezellige stijlvolle zaak, met een warm ontvangst. In een gemoedelijke sfeer heerlijk genieten van alle heerlijke gerechten. We hebben genoten!!!

★★★★★
5 5 1
Heerlijk gegeten van de lamskoteletjes en het fantastische voorgerecht.

★★★★☆
4 5 1
De smaak is voortreffelijk. Jammer dat er voorrang wordt gegeven aan afhaalbestellingen. Met drie kleine kinderen die graag ‘uiteten’ erg leuk vinden is dat niet succesvol…

★★★★★
5 5 1
We komen hier graag eens in paar weken eten. Elke keer zijn we blij verrast door de vriendelijkheid van het personeel. Wat wij ook bestellen het smaakt altijd goed voor een schappelijke prijs.

★★★★☆
4 5 1
Jaren niet geweest. En gisteren weer. De kwaliteit en de sfeer is onverminderd geweldig. Echt een aanrader. Ook voor prijs/kwaliteitsverhouding

★★★★★
5 5 1
Catering voor familiefeestje was prima verzorgd. Penne, lasagne en twee soorten salade. Iedereen heeft gesmuld!

★★★★☆
4 5 1
Heerlijk pizza’s gegeten. De gefrituurde pizza was ook erg lekker! Misschien op de menukaart zetten?

★★★★★
5 5 1
Heerlijke authentieke gerechten! We halen regelmatig pizza's en pasta af maar je kan er uiteraard ook heerlijk eten in het restaurant zelf.

Review achter laten

Naam
Email
Rating
Review