Food for Soulbusiness

Proef en ervaar pure passie met ‘Food for Soulbusiness

Een inspirerende businesslunch voor ondernemers met passie, gedrevenheid, lef en liefde

Geniet van een heerlijke authentieke Italiaanse lunch en laat je volop inspireren door verhalen, kennis en ervaring van ambitieuze en gedreven ondernemers.

Als ondernemer ben je de motor van jouw bedrijf. Ooit ben jij vol passie, liefde en energie aan jouw droom begonnen om jouw talent om te zetten in een succesvolle business.

Succesvolle leiders leven van binnen naar buiten en zijn in staat om krachtige keuzes te maken die in lijn liggen met wie ze zijn en wat zij willen bereiken.

Is jouw ‘Passionbucket’ nog steeds zo vol als aan het begin? Of is deze in de loop der tijd ongemerkt een beetje leeggelopen door situaties, meningen van anderen, wensen van klanten of gewoon… door de waan van de dag?

Spring jij nog steeds iedere ochtend je bed uit om aan een nieuwe dag vol kansen en mogelijkheden te beginnen of kan jouw passie en gedrevenheid wel een boost gebruiken?

Het is belangrijk om je te blijven omringen met mensen waar je energie van krijgt, waar je van kunt leren en die je inspireren, zodat jouw ‘Passionbucket’ steeds weer wordt aangevuld en jij verder kunt gaan werken aan je eigen ontwikkeling en de groei van jouw business.

‘Food for Soulbusiness’ is genieten van heerlijk Italiaans eten en van ondernemers onder elkaar. Door oprecht naar elkaar te luisteren, te versterken en aan te vullen, ontstaan er waardevolle verbindingen en synergie waarin het geheel groter is dan de som der delen!

‘Food for Soulbusiness’ wordt georganiseerd door Linda Lex - Businesscoach en inspirator voor ondernemers in het MKB.

Deze heerlijke authentiek Italiaanse lunch wordt verzorgd door Andreas Lex en zijn team.

Je bent van harte welkom!

Ga voor meer informatie naar www.lindalex.nl of bestel direct hier jouw ticket

 

Sfeerimpressie