Over ons

Ontspannen en genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd met vrienden en familie. Wanneer deze levensstijl u aanspreekt, bent u bij onze pizzeria in Veenendaal aan het juiste adres. Sinds 1979 koken wij volgens het principe Italiaans zoals het hoort! Bij pizzeria Da Gigi is Linda uw gastvrouw en zwaait Andreas de scepter in de authentieke Italiaanse keuken.

Restaurant-Veenendaal

Impressie

Geniet van ons restaurant in Veenendaal

In ons Italiaanse restaurant in Veenendaal geniet u niet alleen van de heerlijke pizza’s uit de houtgestookte oven. Wij serveren ook heerlijke pasta’s en andere Italiaanse specialiteiten. Daarnaast kunt u ook kiezen uit wisselende gerechten van onze specialiteitenkaart die seizoensgebonden zijn.

Catering en afhaal bij ons restaurant

Ook thuis, bij evenementen of andere festiviteiten staat ons restaurant in Veenendaal voor u klaar. Uit eten gaan is heerlijk, maar soms is thuis genieten van een pizza of andere Italiaanse maaltijd ook fijn. U kunt uw gerechten bij ons afhalen, maar ook thuis uw gasten verwennen met een compleet verzorgd buffet.

Proef de Italiaanse keuken

Laat u verrassen door de Italiaanse menukaart van onze pizzeria in Veenendaal. Wij bereiden de maaltijden met passie en liefde, zoals alleen een Italiaan dit kan. Ons team staat dagelijks (m.u.v. de maandag, dan zijn wij gesloten)  voor u klaar om u te verwennen. Reserveer direct online of bel ons. Wij zien u graag bij Da Gigi.