Over ons

Na 40 jaar groei, ontwikkeling en verandering is het tijd voor The Next Level.

Samen genieten van al het moois dat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Wij hebben mooie arrangementen en menu’s met bijpassende wijnen voor u samengesteld, waardoor u optimaal kunt genieten van de diversiteit aan smaken en gerechten die de pure Italiaanse keuken in huis heeft.

Ons ervaren, gedreven en gepassioneerde restaurantteam, legt u graag in de watten en staat klaar met een gedegen advies. Pasta “Cacio e Pepe”. Verse pasta live bereid, geflambeerd met Grappa in een hele Parmezaanse kaas. Exclusief assortiment pizza’s van onze Meester Pizzabakker! Onze Maistro heeft een uniek pizza assortiment voor u samengesteld waarmee hij zijn liefde en respect voor de geschiedenis en cultuur van de echte Italiaanse Pizza graag met u wilt delen.

Restaurant-Veenendaal

DA GIGI À CASA

Voorin het restaurant vindt u een exclusief en uniek assortiment van unieke Italiaanse producten waar u thuis heerlijk van kunt genieten; zoals Italiaanse koffie, huisgemaakte salsa di pomodoro, olijfolie van topkwaliteit, Italiaanse vleeswaren en kazen etc. Vraag naar de mogelijkheden voor een fantastische Italiaanse catering bij u thuis, op locatie of zakelijke bijeenkomst. Met liefde en aandacht brengen wij onze Italiaanse keuken bij u op tafel.

Da Gigi biedt u keer op keer een unieke Italiaanse beleving, smaaksensatie en ervaring van topniveau!

Ristorante e Pizzeria Da Gigi is sinds 1979 een begrip in Veenendaal en omgeving. Een uniek Italiaans specialiteitenrestaurant al 40 jaar, met inmiddels de derde generatie aan het roer, gedreven door haar tijdloze en onveranderlijke liefde en passie voor de authentieke Italiaanse keuken en haar gastvrijheid. Da Gigi is een echt familiebedrijf. Drie generaties, verschillend in manier van kijken, denken en doen, met maar een doel voor ogen, haar gasten een optimale Italiaanse beleving laten proeven en ervaren.

Gelijk als je binnenstapt ervaar je de heerlijke ongedwongen ambiance, gastvrijheid en authentieke Italiaanse sfeer. De geur van ambachtelijk gebakken pizza’s uit de houtgestookte oven komt je tegemoet. Verse pasta’s met huisgemaakte sauzen, pure vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill en de heerlijke dolci della casa… Je vindt het nergens anders! Alle gerechten worden zoveel mogelijk bereid met ingrediënten van biologische oorsprong, geleverd door lokale specialisten, duurzaam gevangen vis en altijd van Italiaanse topkwaliteit!

Pure Italiaanse beleving in al zijn facetten!

Buon appettito.

Impressie