Schermafbeelding 2021-04-29 om 14.29.38.

Ons vernieuwde concept

EXCLUSIEF DINEREN

Una Sera Particolare

Op de vrijdag- en zaterdagavond kunt u komen genieten van “Una Sera Particolare”. Dit nieuwe concept is een uitgebreid Italiaans verrassing’s menu dat bij iedereen in de smaak zal vallen.

 

U wordt verwend met verschillende Italiaanse Anti Pasti en voorgerechten. Voor het hoofdgerecht heeft u keuze uit pizza, pasta, vis of vlees. Onze chef kiest de meest verse ingrediënten om u te verrassen met een speciaal gerecht dat u niet zo snel op de menukaart zal vinden. Uiteraard wordt er daarna afgesloten met een origineel en huisgemaakt Italiaans dessert. 

LAAT U VERASSEN

Fai Qualcosa

Op vrijdag en zaterdag bieden wij ook het verrassende, exclusieve “Fai Qualcosa” menu aan. Wij leggen u in de watten met een luxe vier-gangen dat is ontwikkeld door onze chef. Verrassingsmenu Fai Qualcosa kan uitsluitend gereserveerd worden per tafel, minimaal een dag van tevoren zodat wij u op de beste manier kunnen bedienen.

SLUIT HET WEEKEND GOED AF

Delizio Dello Chef

Op zondag avond serveren wij het “Delizio Dello Chef” menu. Dit is een exclusief Italiaans drie-gangen menu met vooraf klassieke Anti Pasti. Als hoofdgerecht bereidt onze chef een Italiaanse specialiteit die niet snel ergens anders te vinden zal zijn… Natuurlijk sluiten we ook met dit menu af met een heerlijk huisgemaakt dessert. 

Schermafbeelding%202021-04-29%20om%2014.

Laat je verassen door onze chef

Goed om te weten

Doordeweeks is ons restaurant gesloten en dinsdag t/m zondag zijn wij geopend voor bezorging tussen 17:00 uur en 20:00 uur. Wel kunt u deze dagen komen genieten op ons terras voor drankjes en Italiaanse borrelplanken (neem een kijkje op onze nieuwe borrelkaart).

 

Allergieën worden rekening mee gehouden, meld dit echter wel altijd bij onze bediening. Reserveren kan uitsluitend telefonisch: 0318 512 140. Houd er rekening mee dat wij alleen nog afrekenen per tafel, niet meer per persoon. Bedankt voor uw begrip.

 

Wij verwelkomen jullie graag om écht authentiek Italiaans te komen genieten in ons restaurant of op ons terras. Tot snel! Groetjes Team Da Gigi.