Catering

Wilt u uw gasten verrassen met een heerlijk Italiaans buffet tijdens uw bruiloft of andere festiviteit? Dat kan met de Italiaanse catering van Da Gigi. Wij verzorgen de catering in Veenendaal en daarbuiten. Geniet bijvoorbeeld van ons buffet uit de Italiaanse keuken, geserveerd met wijn uit Italië.

Italiaans zoals het hoort

Met onze catering kiest u voor kwaliteit. U geniet, terwijl wij de Italiaanse gerechten voor u en uw gasten klaarzetten. Bij ons is alles bespreekbaar; een diner bij u thuis voor een klein gezelschap tot een groot feest met een uitgebreid Italiaans buffet, inclusief bediening. Met uw wensen en onze ideeën en ervaring komen wij altijd tot een compleet verzorgd voorstel voor uw persoonlijke catering. Bekijk onze Italiaanse gerechten voor de catering hieronder, zodat u alvast een impressie krijgt van de mogelijkheden.

Bedrijfscatering

Staat er een bijeenkomst op de agenda waar catering nodig is? Wij nemen graag de catering op ons. Wij verzorgen Italiaanse lunches, diners, hapjes, complete buffetten en meer. Ook bediening is mogelijk.

Wilt u graag meer weten over onze Italiaanse catering? Neem contact met ons op. Wij maken graag een voorstel, passend bij uw wensen.

Bekijk hier onze catering menukaart in PDF formaat